Skip to main content

Om oss

Bryggeriet Piren

Vid natursköna hamnpiren i centrala Jönköping hittar du restaurangen Bryggeriet. Här kan du i en modern och avslappnad miljö njuta av allt från tapas till hamburgare och pizza. Med ett stort utbud av både kött, fisk och vegetariska alternativ, kan vi se till att du får den bästa möjliga restaurangupplevelsen.

Piren i Jönköping är ett populärt turistmål under stora delar av året, och på det bästa möjliga läget hittar du Bryggeriet. Ända sedan 2010 har vi siktat på att vara en restaurang dit alla är välkomna för att få en smak av vad Jönköping som stad kan erbjuda i matväg. Med noggrant utvalda råvaror, bästa möjliga service och en härlig atmosfär kan vi erbjuda en matupplevelse i en unik miljö och fantastisk utsikt direkt över Vätterns klarblå vatten.

Oavsett om du är sugen på en rejäl lunch eller på en romantisk middag i Jönköping Med en imponerande A la carte-meny så är Bryggeriet ett svårslaget alternativ.

Bryggeriet ligger på hamnpiren i Jönköping. Här erbjuder vi en härlig måltid i en marin restaurangmiljö. Ute på vår nyrenoverade veranda har vi en stor servering med utsikt över Rosenlunds bankar och Vätterns strand. Kom gärna in och avnjut en lunch eller middag med familj och vänner!

Boka bord